Relatietherapie Amsterdam

relatietherapie-amsterdam-centrum-west

Relatietherapie Amsterdam Centrum-West

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in Amsterdam?

Mijn naam is Susanne Bulten. Als gekwalificeerd therapeut en relatietherapeut ben ik geregistreerd bij de VIT, NVECP en RBCZ. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

Blijf je in je relatie tegen dezelfde dingen aanlopen? Of is er juist plotseling iets veranderd?

Soms kom je daar met zijn tweeën niet uit, lijk je in kringetjes rond te draaien. Relatietherapie kan dan uitkomst bieden.

Je kunt inzicht krijgen in (communicatie)patronen die niet constructief zijn zodat je deze kunt veranderen, je kunt blinde vlekken in jezelf en je relatie zichtbaar maken, je kunt pijnlijke plekken lokaliseren en aanpakken en je kunt actief werken aan het versterken van de verbinding met je partner.


Relatietherapie

Soorten relatieproblemen

Ik ontvang mensen met allerlei relatieproblemen zoals:

✓ Affaires, overspel, vreemdgaan
✓ Bindingangst en verlatingsangst
✓ Communicatieproblemen
✓ Emotionele ontrouw
✓ Intimiteitsproblemen

✓ Jaloezie
✓ Ruzies en conflicten
✓ Scheiden of blijven
✓ Seksuele problemen
✓ Seksverslaving


Een veilige, prettige omgeving

In relatietherapie maak ik gebruik van technieken uit onder meer de Emotionally Focused Therapy (Sue Johnson), Geweldloze Communicatie en Transactionele Analyse.

Ik kijk daarnaast naar jullie lichaamstaal en patronen in jullie communicatie en benoem deze als dat nodig is. Maar nog belangrijker vind ik het om een veilige, prettige omgeving te creëren waarin beide partners zich gezien, gehoord en geaccepteerd voelen.


Relatietherapie

Nieuwe energie

Ik geef relatietherapie omdat ik weet hoe erg het er in kan hakken als je relatie in zwaar weer zit; het heeft impact op zo’n beetje alle aspecten van je leven, en niet te vergeten op je omgeving.

Ik doe het daarnaast omdat ik weet hoe fijn het is als je (weer) met liefde samen kunt zijn, elkaar begrijpen, zien en gezien worden, horen en gehoord worden, plezier hebben. Is de liefde goed, dan gaat het ineens op alle vlakken beter en kun je alles aan! Met nieuwe energie ga je weer verder.

Hebben jullie nog vragen of willen jullie een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.

Susanne Bulten
Geregistreerd bij VIT, NVECP en RBCZ

Neem contact op
Veelgestelde vragen

Wat voor relatieproblemen zie je in je praktijk?
Ik zie allerlei relatieproblemen in mijn praktijk. Veel voorkomend zijn: – Veranderingen in de relatie door de komst van kinderen, – negatieve patronen, – vreemdgaan, verliefd worden op een ander, – op een goede manier uit elkaar gaan, – levensfaseproblematiek.
Relatieterapie Amsterdam Centrum-West >>

Kan ik ook terecht voor individuele therapie?
Ja, je kunt bij ook terecht voor individuele therapie, bijvoorbeeld in de vorm van psychotherapie, hypnotherapie en emdr-therapie.
Meer over therapie bij Susanne >>

therapeut-amsterdam-centrum-west
Drs. Susanne Bulten is gediplomeerd therapeut met praktijk in Amsterdam Centrum-West. Ze is geregistreerd bij de VIT, RBCZ en NVECP.


Ervaringen van cliënten
Ik voel me bij jou helemaal geaccepteerd en veilig

sterren-5-score
therapie bilthoven Therapie Amsterdam Centrum-West
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-vit-rbcz
therapie bilthoven Therapie Amsterdam Centrum-West
Korte De Wittenstraat 21
1052 DG Amsterdam
Top